Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
100 % iberisk Bellota vikt rygg (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Extremadura, st.
1 686 kr
Typ
Lomo
VARIETY
Lard coated loin (doblado)
Ras
![Iberico de Bellota Gris](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/bellota-Pig.png)
Iberico de Bellota Gris
Vikt
![1,1kg](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/scale-white.png)
1,1kg
KROPPSDEL
![duck](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Lomo-icon.png)
Producent
Señorío de Montanera
![Drinks Pairing](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/drink-pairing-red.png)
Vin/Drycker och Mat:
![Extremadura-Badajoz](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Extremadura-Badajoz.png)
Ca. 1,1 kg bit av Señorío de Montaneras Lomo Doblado de Bellota 100 % Ibérico (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.
Señorio de Montanera har förvärvat en engagemang för det gastronomiska arvet i Extremadura. Den ekollonmatade Ibérico Lard Coated ländryggen (kallad Folded Loin eller Ibérico Lomo Doblado) är baserad på ett traditionellt recept från södra Extremadura. Med tanke på att dess produktion helt och hållet är handgjord, hade denna unika produkt nästan försvunnit ur vårt minne på grund av bristande generationsöverföring.
Det krävdes hantverkskunnande för att återhämta och fullända detta recept genom omfattande forskning och utveckling arbete, och frukten av detta arbete sjunger sensoriska egenskaper som kan erövra vilken smak som helst. Señorío de Montanera Ibérico Lomo Doblado (Iberico Lard Coated Loin) är gjord med en hel bit ekollonmatad 100 % Ibérico Loin, marinerad i vitlök och salt och täckt med ett mycket tunt lager av ekollonmatat iberiskt ister. När den är fylld viks biten på mitten, vilket får sitt distinkta "doblado" (vikta) namn. När den väl är inkapslad knyts biten med snöre, vilket spelar en viktig roll under härdningsprocessen. Den är tjockare än andra traditionella iberiska ländryggar och kräver därför en härdningsperiod på över sex månader.
Ibérico Lomo Doblado (Ibérico isterbelagd rygg) når en optimal mognad efter över sex månaders härdning. En slaktmästares experthänder övervakar ofta villkoren för våra bitar och knyter deras snören manuellt.
Señorio de Montanera Ibérico Lomo Doblado har en smak som är typisk för den mest utsökta gourmetmaten. Den står framträdande för saftighet som är svår att beskriva, med en konsistens som smälter vid kontakt med gommen och översvämmer munnen med ekskogens renaste smaker. Innehåller ingen paprika, dess lätta smaksättning accentuerar dess kraftfulla ekollonsmak som liknar eftersmaken som den bästa spanska skinkan lämnar i munnen.
Själen innehåller den iberiska standardens svarta sigill som identifierar den som en ekollon- matad 100 % Ibérico Loin.
Ca. 1,1 kg bit av Señorío de Montaneras Lomo Doblado de Bellota 100 % Ibérico (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.
Señorio de Montanera har förvärvat en engagemang för det gastronomiska arvet i Extremadura. Den ekollonmatade Ibérico Lard Coated ländryggen (kallad Folded Loin eller Ibérico Lomo Doblado) är baserad på ett traditionellt recept från södra Extremadura. Med tanke på att dess produktion helt och hållet är handgjord, hade denna unika produkt nästan försvunnit ur vårt minne på grund av bristande generationsöverföring.
Det krävdes hantverkskunnande för att återhämta och fullända detta recept genom omfattande forskning och utveckling arbete, och frukten av detta arbete sjunger sensoriska egenskaper som kan erövra vilken smak som helst. Señorío de Montanera Ibérico Lomo Doblado (Iberico Lard Coated Loin) är gjord med en hel bit ekollonmatad 100 % Ibérico Loin, marinerad i vitlök och salt och täckt med ett mycket tunt lager av ekollonmatat iberiskt ister. När den är fylld viks biten på mitten, vilket får sitt distinkta "doblado" (vikta) namn. När den väl är inkapslad knyts biten med snöre, vilket spelar en viktig roll under härdningsprocessen. Den är tjockare än andra traditionella iberiska ländryggar och kräver därför en härdningsperiod på över sex månader.
Ibérico Lomo Doblado (Ibérico isterbelagd rygg) når en optimal mognad efter över sex månaders härdning. En slaktmästares experthänder övervakar ofta villkoren för våra bitar och knyter deras snören manuellt.
Señorio de Montanera Ibérico Lomo Doblado har en smak som är typisk för den mest utsökta gourmetmaten. Den står framträdande för saftighet som är svår att beskriva, med en konsistens som smälter vid kontakt med gommen och översvämmer munnen med ekskogens renaste smaker. Innehåller ingen paprika, dess lätta smaksättning accentuerar dess kraftfulla ekollonsmak som liknar eftersmaken som den bästa spanska skinkan lämnar i munnen.
Själen innehåller den iberiska standardens svarta sigill som identifierar den som en ekollon- matad 100 % Ibérico Loin.
Acorn-matad 100 % Ibérico-torkad sidfläsk (194 g/100 g färdig produkt), salt, Ibérico fläsk fett (3,6g / 100g färdigt produkt), antioxidanter (E-320, E-321, E-301), kryddor, dextros och konserveringsmedel (E252 och E250).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0ºC och 7ºC.
Oätligt hölje, ta bort innan du äter.
Öppna vakuumbehållaren i 15 minuter före konsumtion. Efter konsumtion, förvara den återstående produkten i sin originalförpackning i kylda förhållanden. Ta bort den första skivan när du börjar ett nytt snitt.
Den idealiska konsumtionstemperaturen är mellan 18 och 24 ºC.
Producent: Señorío de Montanera, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.