Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Secallona extra, från Huesca, 2 st
95,20 kr
Typ
Secallona
VARIETY
Traditional from Huesca
Ras
Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt
350g
KROPPSDEL
Producent
Mayoral (La Pirenaica)
Vin/Drycker och Mat:
2 stycken på 175 gr vardera av Mayoral Secallona extra från Huesca, Aragon, i en vakuumförseglad förpackning.
Secallona är en typisk pyrenéisk korv i nordöstra Spanien, främst Aragon och Katalonien. Det varierar något från ett område till ett annat, men det är främst gjort med magert fläsk och fläsktarm, kombinerat med kryddorna i varje hus. När korven väl är fylld får den stå och stelna långsamt i vårt torkrum. Under torkningsprocessen handhackas korvarna en efter en för att ge dem det oregelbundna utseendet. Det kalla, torra klimatet i Pyrenéerna gör resten.
Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
2 stycken på 175 gr vardera av Mayoral Secallona extra från Huesca, Aragon, i en vakuumförseglad förpackning.
Secallona är en typisk pyrenéisk korv i nordöstra Spanien, främst Aragon och Katalonien. Det varierar något från ett område till ett annat, men det är främst gjort med magert fläsk och fläsktarm, kombinerat med kryddorna i varje hus. När korven väl är fylld får den stå och stelna långsamt i vårt torkrum. Under torkningsprocessen handhackas korvarna en efter en för att ge dem det oregelbundna utseendet. Det kalla, torra klimatet i Pyrenéerna gör resten.
Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Malt fläsk, salt, majsstärkelse, glukossirap, kryddor, aromämnen, stabiliseringsmedel (E-451), antioxidanter (E-331, E-301), konserveringsmedel (E-250, E-252), färgämnen (E-252). -120), naturligt fläsktarm.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats.
Producent: Pirenaica del Jamón, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.