Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Gran Luxe salchichón extra de Vic, st
830,85 kr
Storlek:
Skickas normalt inom 48 timmar
Typ
Salchichon
VARIETY
Från Vic
(IGP)
Ras
Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt
700g
KROPPSDEL
Producent
Casa Riera Ordeix
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Salchichón de Vic (Barcelona)
UTMÄRKELSER:
Coq D´Or 2015
Vin/Drycker och Mat:
The Grand Luxe i Casa Riera Ordeix kännetecknas genom sin långa torkningsprocess på minst 6 månader, sin begränsade produktion och sin förtjusande presentation.
Gran Luxe Edition av sin berömda Vic-korv, den legitima Vic Salchichón från Casa Riera Ordeix, är unik och utmärks av dess färg, dess konsistens och dess smak. Dess arom kan transportera oss genom tid och geografi. Det är en äkta produkt, med Protected Geographical Indication (IGP) sedan 2002, som koncentrerar kunskapen från mer än 160 år av historia.
Den är gjord av skinka, rygg och extra magert kött från honor. grisar, havssalt från Ebrodeltat, tellicherry-svartpeppar och salpetersalt.
Gran Luxe-salchichonerna stoppas i tjocka (kulära) höljen så att härdningsprocessen, som äger rum i våra hundraårsjubilerande trätorkskjul , är längre och långsammare, med minst sex månader. Under denna tid väljer personalen salchichonerna för hand en efter en enligt formens utveckling, vilket innebär att mycket få bitar produceras från varje batch.
Den prisades av Guide Gourmand Paris " Coq d'Or" 2015 som en bästa torrkorv.
The Grand Luxe i Casa Riera Ordeix kännetecknas genom sin långa torkningsprocess på minst 6 månader, sin begränsade produktion och sin förtjusande presentation.
Gran Luxe Edition av sin berömda Vic-korv, den legitima Vic Salchichón från Casa Riera Ordeix, är unik och utmärks av dess färg, dess konsistens och dess smak. Dess arom kan transportera oss genom tid och geografi. Det är en äkta produkt, med Protected Geographical Indication (IGP) sedan 2002, som koncentrerar kunskapen från mer än 160 år av historia.
Den är gjord av skinka, rygg och extra magert kött från honor. grisar, havssalt från Ebrodeltat, tellicherry-svartpeppar och salpetersalt.
Gran Luxe-salchichonerna stoppas i tjocka (kulära) höljen så att härdningsprocessen, som äger rum i våra hundraårsjubilerande trätorkskjul , är längre och långsammare, med minst sex månader. Under denna tid väljer personalen salchichonerna för hand en efter en enligt formens utveckling, vilket innebär att mycket få bitar produceras från varje batch.
Den prisades av Guide Gourmand Paris " Coq d'Or" 2015 som en bästa torrkorv.
Fläsk (tillverkat av 166 g spanskt fläsk per 100 g färdig produkt), salt, svartpeppar och konserveringsmedel: kaliumnitrat.
Naturligt hölje.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Innan du öppnar, förvara den på en torr och sval plats, som ett skafferi.
Om du redan har tagit ut den ur vakuumförpackningen är det bästa du kan göra när den väl har öppnats. häng den upp och ner på samma plats där den stod men glöm inte att se till att den är ren, torr och fräsch först så att den inte påverkar köttet och blir dålig.
Producent: Casa Riera Ordeix SA
Gran Luxe salchichón extra de Vic, st
830,85 kr
Storlek:
Skickas normalt inom 48 timmar
Letar du efter något annat?
Berätta för oss vilken produkt från Spanien du saknar så skickar vi den till dig inom 7 dagar (vanligtvis).
Berätta för ossFör att ge dig bästa möjliga upplevelse använder vi tekniker som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Om du samtycker till dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på den här webbplatsen. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det påverka vissa funktioner negativt.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.