Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Stenmald (a la piedra) varm choklad “a la taza”, klassisk version, bar
66,40 kr
Kategori
Varm choklad
Typ
Stone-ground, a la taza,
Volym
350 gr
Produktion
Hantverkare & Småproducenter
Format
Plastlaminering
Producent
Xocolata Jolonch
Drinks Pairing Suggestions:
Mat och Vin/Drycker:
350 g Xocolata Jolonch stenmald (a la piedra) choklad, klassisk version, för varm choklad "a la taza", från staden Agramunt (Lleida), Katalonien, i en låda. Hantverkschoklad gjord på 30 % kakao. Förtärs tillagad.
Med vedrostad och stenmald kakao görs Xocolata Jolonch direkt av kakaobönan. De väljer ut den, rostar den med stenek och maler den på stenen. Dessa processer ger den dess karaktäristiska och oefterhärmliga smak och konsistens.
Detta är idealiskt för den mycket populära spanska sötsaken varm choklad med churros (choklad caliente con churros).
Xocolata Jolonch tillhör Torrons Vicens Group.
350 g Xocolata Jolonch stenmald (a la piedra) choklad, klassisk version, för varm choklad "a la taza", från staden Agramunt (Lleida), Katalonien, i en låda. Hantverkschoklad gjord på 30 % kakao. Förtärs tillagad.
Med vedrostad och stenmald kakao görs Xocolata Jolonch direkt av kakaobönan. De väljer ut den, rostar den med stenek och maler den på stenen. Dessa processer ger den dess karaktäristiska och oefterhärmliga smak och konsistens.
Detta är idealiskt för den mycket populära spanska sötsaken varm choklad med churros (choklad caliente con churros).
Xocolata Jolonch tillhör Torrons Vicens Group.
Socker, kakaomassa (30%) (kakao och kakaosmör), rismjöl, emulgeringsmedel: sojalecitin och kanelsrom. Kakao minst 30 %.
Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval, torr plats.
Ska konsumeras tillagad.
Producent: Torrons Vicens, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.