Boneless Serrano Ham (Jamón) cut in two halves, 100% Duroc, from Guijuelo, Salamanca
1 651 kr
Format:
Ras


Serrano
(100% Duroc-gris)
Vikt


4.25 kg
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Campo
(Fritt Bete)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
Mer än 30 Månader


Vin/Drycker och Mat:


Boneless Serrano ham (jamón) Gran Reserva of 100% Duroc pig from Guijuelo, Salamanca, cut in two halves in vacuum sealed packaging.
Top quality with over 30 months of curation.
Castellar is the Serrano ham brand of the highly acclaimed Ibéricos hams Blázquez.
Boneless Serrano ham (jamón) Gran Reserva of 100% Duroc pig from Guijuelo, Salamanca, cut in two halves in vacuum sealed packaging.
Top quality with over 30 months of curation.
Castellar is the Serrano ham brand of the highly acclaimed Ibéricos hams Blázquez.
Ham of Duroc pig, salt and preservatives (E-250, E-252).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.
När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.
Producer: Jamones Ibéricos Blázquez, S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.