Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Cecina de vacuno (stekt lätt rökt nötkött), från Leon, förskivad
65,67 kr
Typ
Cecina
VARIETY
From Leon
Ras
Ko
Vikt
100g
KROPPSDEL
Producent
Cecinas Pablo
UTMÄRKELSER:
Great Taste award 2019: 3 Stars
Vin/Drycker och Mat:
100 gr Cecinas Pablo´s Cecina de vacuno (stekt nötkött), lätt rökt med ek, från staden Astorga (León), Kastilien och León, i vakuumförseglad förpackning.
I denna produkt kommer den skivade cecinaen i en 100 gr bricka, vakuumförpackad med hjälp av skinnsystemet, vilket ger bästa möjliga konservering och presentation av produkten och minsta förlust av arom och smak. Varje skiva har en skivavskiljare för att göra det lättare att skilja skivorna från varandra.
När de bästa bitarna av nötköttsben har valts ut saltas de försiktigt på traditionellt sätt i högen. När de är klara tvättas de för att ta bort ytsaltet och går vidare till sedimenteringsprocessen, där vi lyckas få saltet att tränga in långsamt och homogent och ta bort ytvattnet.
Närnäst sker en längre torkningsprocess. följt av den naturliga rökningen av bitarna, med ek eller stenek. Efter den lätta rökningen mognar bitarna långsamt i källaren, där deras karakteristiska arom och smak gradvis uppnås och avrundas.
100 gr Cecinas Pablo´s Cecina de vacuno (stekt nötkött), lätt rökt med ek, från staden Astorga (León), Kastilien och León, i vakuumförseglad förpackning.
I denna produkt kommer den skivade cecinaen i en 100 gr bricka, vakuumförpackad med hjälp av skinnsystemet, vilket ger bästa möjliga konservering och presentation av produkten och minsta förlust av arom och smak. Varje skiva har en skivavskiljare för att göra det lättare att skilja skivorna från varandra.
När de bästa bitarna av nötköttsben har valts ut saltas de försiktigt på traditionellt sätt i högen. När de är klara tvättas de för att ta bort ytsaltet och går vidare till sedimenteringsprocessen, där vi lyckas få saltet att tränga in långsamt och homogent och ta bort ytvattnet.
Närnäst sker en längre torkningsprocess. följt av den naturliga rökningen av bitarna, med ek eller stenek. Efter den lätta rökningen mognar bitarna långsamt i källaren, där deras karakteristiska arom och smak gradvis uppnås och avrundas.
Storkad rökt över ekbiff (gjord med 180 gr nötkött per 100 gr färdig produkt) och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 4° och 8° C.
För bästa smak, öppna förpackningen 10 minuter före konsumtion.
När den öppnats rekommenderas den att konsumeras inom 15 dagar.
Producent: Cecinas Pablo, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.