POK (García Baquero)

Lagrad betad fårost av obehandlad mjölk, färdigskivad

200 g
Glutenfritt

108,33 kr

466,95 kr / kg inkl. moms

Format:
Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

200g

200g

Mjölkbehandling

Termiserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Åldrad
(Añejo)

Smak

Medium

Queso Castellano

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Queso Castellano

awards

UTMÄRKELSER:

2011 Bronze

awards

2016 Cincho de Oro Award for Best Raw Milk Sheep´s Cheese: Gold

Drinks pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Castille-Zamora
    ADDITIONAL CHARACTERISTICS

    ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig möglig
  • Mognad: 12 months
  • POK Lagrad betad fårost av obehandlad mjölk, färdigskivad 200 g. Från Castilla-La Mancha.

    Röstade fram den bästa fårosten vid Cincho Cheese Awards 2016.

    Hemligheten med denna goda fårost ligger i dess noggranna process av utarbetning och förfining. Urvalet börjar med att välja mjölken från de bästa flockarna av Churra- och Castellana-får och få en ost med sin egen personlighet och utsökta smak, som varje god gourmet uppskattar. Tierra de Sabor-sigillet har tilldelats POK som ett märke av excellens av ministeriet för jordbruk och boskap i Castilla och Leon Junta (regeringsstyrelsen).

    Kontakta betesmarkerna, med tiden, med luften, med naturen, gör POK till en ost som inbjuder dig att upptäcka den lite i taget. En ost som samlar all expertis och ett hantverksrecept på mer än 100 år. POK Añejo är en ost som har lagrats i 12 månader med termiserad fårmjölk. Dess mögliga svål ger den en speciell bukett som avslöjar dess genomträngande smak med en långsam och behaglig utveckling i gommen.

    Utseende: Tan elfenbensfärgad. Närvaro av ett diskret antal jämnt fördelade ögon. Dess mörkbruna svål förmedlar en utmärkt bukett och inslag av mognad cava. Aroma: Lukten påminner starkt om termiserad fårmjölk, varm och behaglig, kompletterad med inslag av kokt smör och nyklippt hö. Smak: Ren och genomträngande smak, med känsla av mjölk- och salttoner bland de elementära smakerna, men balanserad, påminner om välutvecklad fårmjölksmassa, med en kryddig känsla som intensifierar uppsättningen av smaker. Lång uthållighet, med långsam utveckling, mycket trevlig och subtil tills dess försvinner, lämnar ett behagligt minne som inbjuder till att upprepa provningen. Textur: Smörig textur, men konsekvent och motståndskraftig mot skärning.

    POK Lagrad betad fårost av obehandlad mjölk, färdigskivad 200 g. Från Castilla-La Mancha.

    Röstade fram den bästa fårosten vid Cincho Cheese Awards 2016.

    Hemligheten med denna goda fårost ligger i dess noggranna process av utarbetning och förfining. Urvalet börjar med att välja mjölken från de bästa flockarna av Churra- och Castellana-får och få en ost med sin egen personlighet och utsökta smak, som varje god gourmet uppskattar. Tierra de Sabor-sigillet har tilldelats POK som ett märke av excellens av ministeriet för jordbruk och boskap i Castilla och Leon Junta (regeringsstyrelsen).

    Kontakta betesmarkerna, med tiden, med luften, med naturen, gör POK till en ost som inbjuder dig att upptäcka den lite i taget. En ost som samlar all expertis och ett hantverksrecept på mer än 100 år. POK Añejo är en ost som har lagrats i 12 månader med termiserad fårmjölk. Dess mögliga svål ger den en speciell bukett som avslöjar dess genomträngande smak med en långsam och behaglig utveckling i gommen.

    Utseende: Tan elfenbensfärgad. Närvaro av ett diskret antal jämnt fördelade ögon. Dess mörkbruna svål förmedlar en utmärkt bukett och inslag av mognad cava. Aroma: Lukten påminner starkt om termiserad fårmjölk, varm och behaglig, kompletterad med inslag av kokt smör och nyklippt hö. Smak: Ren och genomträngande smak, med känsla av mjölk- och salttoner bland de elementära smakerna, men balanserad, påminner om välutvecklad fårmjölksmassa, med en kryddig känsla som intensifierar uppsättningen av smaker. Lång uthållighet, med långsam utveckling, mycket trevlig och subtil tills dess försvinner, lämnar ett behagligt minne som inbjuder till att upprepa provningen. Textur: Smörig textur, men konsekvent och motståndskraftig mot skärning.

    Opastöriserad fårmjölk, mjölksyrajäsningar (mjölk), löpe, salt och kalciumklorid.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1850 Kj
    Energivärde (Kcal)
    446 Kcal
    Fett
    37 g
    Mättade fetter
    25,4 g
    Kolhydrater
    1,3 g
    Sockerarter
    1,3 g
    Proteiner
    27 g
    Salt
    2,1 g

    Förvara helst kylt mellan 4º och 8 °C.

    Öppna 20 minuter före konsumtion och låt den stå i rumstemperatur för att framhäva och förstärka dess arom och smak.

    Artikelnr: SK03000000060

    Producent: Quesos del Duero, SA (Lácteas García Baquero, SA)

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.