Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Afuega´l Pitu DOP atroncau blanco (vit) ost, hel bit
204,73 kr
Smak:
Mjölk
Ko
Vikt
320 gr
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Mjukost
(tierno)
Smak
Stark
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Afuega'l Pitu
Vin/Drycker och Mat:
Mat och Vin/Drycker:
Förmodligen den äldsta osten i Spanien, den har gjorts sedan yngre stenåldern. I modern tid, sedan slutet av 1800-talet.
_x000D_Denna ost skulle ha den imaginära titeln den mest internationella osten i Asturien om den fanns. Afuega'l Pitu Atroncau Blanco La Borbolla finns på listorna över de bästa ostarna i Europa, en ost som vi har i första divisionen. En ost med en stark närvaro vars lukt inte kommer att lämna dig oberörd.
_x000D_En stammis på menyerna på kända restauranger, den är en av grundpelarna i den asturiska gastronomin, osten som bäst representerar kärnan i denna land.
_x000D_Med en mjuk pasta och en lätt syrlig smak, La Borbolla ostfabrik gör det med mjölk från Friesian och Asturiana de los Valles kor, autentiska modergudinnor i området, som utfodras året runt. på traditionellt sätt genom bete, färskt gräs och hö. Det finns ett före och ett efter. Våga prova denna essentiella ost inom gastronomin.
_x000D_
_x000D_ Smaknoteringar: Visuellt: Elfenben och matt vita smaknoter och en karaktäristisk och överraskande stympad konform. Svålen är mjuk och naturlig. Den är kornig när den skärs och tenderar att bli flagnig. Oft: Mjölkaktig doft, frisk och len, som ökar när osten mognar. Smak: Stark, torr, lätt syrlig och frisk smak. Det är en sammandragande och krämig ost på samma gång.
Förmodligen den äldsta osten i Spanien, den har gjorts sedan yngre stenåldern. I modern tid, sedan slutet av 1800-talet.
_x000D_Denna ost skulle ha den imaginära titeln den mest internationella osten i Asturien om den fanns. Afuega'l Pitu Atroncau Blanco La Borbolla finns på listorna över de bästa ostarna i Europa, en ost som vi har i första divisionen. En ost med en stark närvaro vars lukt inte kommer att lämna dig oberörd.
_x000D_En stammis på menyerna på kända restauranger, den är en av grundpelarna i den asturiska gastronomin, osten som bäst representerar kärnan i denna land.
_x000D_Med en mjuk pasta och en lätt syrlig smak, La Borbolla ostfabrik gör det med mjölk från Friesian och Asturiana de los Valles kor, autentiska modergudinnor i området, som utfodras året runt. på traditionellt sätt genom bete, färskt gräs och hö. Det finns ett före och ett efter. Våga prova denna essentiella ost inom gastronomin.
_x000D_
_x000D_ Smaknoteringar: Visuellt: Elfenben och matt vita smaknoter och en karaktäristisk och överraskande stympad konform. Svålen är mjuk och naturlig. Den är kornig när den skärs och tenderar att bli flagnig. Oft: Mjölkaktig doft, frisk och len, som ökar när osten mognar. Smak: Stark, torr, lätt syrlig och frisk smak. Det är en sammandragande och krämig ost på samma gång.
Pasteöriserad komjölk, mjölksyrajäsningar, löpe och salt. Inga konserveringsmedel eller färgämnen. Glutenfri.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara helst mellan 4º och 6º C.
Producent: Quesería La Borbolla CB
Recensioner
Det finns inga recensioner än.