Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Cured Wild Boar chorizo (jabalí), rökt med ek, från Asturien, styck
113,51 kr
Typ
Chorizo
VARIETY
Sarta
(U-form, knuten och smal)
Ras
Vildsvin
Vikt
300g
KROPPSDEL
Producent
Embuastur
Vin/Drycker och Mat:
300 gr bit av Embuasturs cured Wild Board (jabalí) chorizo, rökt med ek, från staden Puerto La Espina i Asturien, i vakuumförseglad förpackning.
I det gamla Asturien, vildsvinet var en grundläggande föda för det asturiska folket, krigare och jägare. I bok-, kastanje- och ekskogarna livnärdes vildsvinen på rötter, kastanjer och ekollon, vilket utgör en delikatess som eftertraktas av invånarna på castros.
Dess starka och vilda smak ger dessa korvar en distinkt och stark smak, svår att matcha. Embutidos Artesanos, de Turuelles erbjuder dig denna nya produkt i ett försök att rädda historien och den kollektiva kulturen från ett folk som kämpade hårt för att överleva.
300 gr bit av Embuasturs cured Wild Board (jabalí) chorizo, rökt med ek, från staden Puerto La Espina i Asturien, i vakuumförseglad förpackning.
I det gamla Asturien, vildsvinet var en grundläggande föda för det asturiska folket, krigare och jägare. I bok-, kastanje- och ekskogarna livnärdes vildsvinen på rötter, kastanjer och ekollon, vilket utgör en delikatess som eftertraktas av invånarna på castros.
Dess starka och vilda smak ger dessa korvar en distinkt och stark smak, svår att matcha. Embutidos Artesanos, de Turuelles erbjuder dig denna nya produkt i ett försök att rädda historien och den kollektiva kulturen från ett folk som kämpade hårt för att överleva.
81 % magert vildsvinskött, magert fläsk, iberisk fläskbuk, paprika, salt, persilja, vitlök och kryddor, naturligt fläsktarm.
Rökt med ekträ.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval, torr plats, borta från solljus.
För bästa smak, öppna förpackningen 15 minuter före konsumtion.
Producent: Embutidos Artesanos de Turuelles (EMBUASTUR, SL)
EMBUASTUR har fötts i händerna på en grupp bönder som har strävat efter att återhämta sig från förfädernas matlagning i Asturiens gamla hushåll, autentiska embutidos (korvar) från regionen, utarbetade på samma sätt som deras förfäder.
Så har återvunnits naturliga embutidos, utan konserver, rökt med ekvirke och härdat i ett speciellt mikroklimat som skänker dem den där speciella smaken som gör dem oöverträffade.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.