Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien

På kampanj denna månad

Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien Spanish Club, köp online vin, skinka, drycker, oliver, charkuterier, tapas och skafferi Tapas från Spanien

Våra förslag

Handla efter kategori


Letar du efter något annat?

Berätta för oss vilken produkt från Spanien du saknar så skickar vi den till dig inom 7 dagar (vanligtvis).

Spanish Club, alla produkter är handgjorda och tillverkade i Spanien, leverans nästa dag direkt från Spanien till ditt hem. Spanish Club, alla produkter är handgjorda och tillverkade i Spanien, leverans nästa dag direkt från Spanien till ditt hem. Spanish Club, alla produkter är handgjorda och tillverkade i Spanien, leverans nästa dag direkt från Spanien till ditt hem.

Populärt på vår blogg

Tapas Culture

Tapas-kulturen i Spanien

Fortsätt läsa
Olives in Spain

Olivtyper och extra jungfruolja i Spanien

Fortsätt läsa
Spanish Cheeses

De mest kända spanska ostarna

Fortsätt läsa
Manchego Cheese

Manchegoost: Allt om den

Fortsätt läsa
Jamón

Olika typer av kvalitet på spansk Jamón / skinka

Fortsätt läsa
charcuterie

Mest populära charkuterier / korvar (Embutidos) i Spanien

Fortsätt läsa
Chorizo

Chorizo: superstjärnan bland spanska tapas

Fortsätt läsa
Fuet

Fuet: Den mest populära korven i Katalonien

Fortsätt läsa
Tapas Culture in Spain

Tapas-kulturen i Spanien

Att äta tapas har blivit en av de mest typiska spanska sedvänjorna, som nu har exporterats över hela världen, och som lokalt har anpassats och anpassats till lokala smaker och behov. Om Italien gjorde pizzan populär över hela världen, gör Spanien nu samma sak med tapas.

Fortsätt läsa
Different Types of Olives

Olivtyper och extra jungfruolja i Spanien

I Spanien finns det mer än 260 olika sorters olja. Av dem alla är extra jungfruolja den mest kända för sin höga kvalitet. Beroende på produktionsprocessen kan vi skilja mellan två stora grupper. Å ena sidan coupage extra jungfruolja, som framställs av olika typer av oliver och kännetecknas av sin mycket balanserade smak. Å andra sidan hittar vi single variety extra virgin olive oil, som, som namnet antyder, görs av en enda typ av oliver.

Fortsätt läsa
Most Famous Spanish Cheeses

De mest kända spanska ostarna

I Spanien finns det mer än 100 olika sorters ostar som tillverkas av hantverkare. Av dessa 100 sorter har 26 en skyddad ursprungsbeteckning (DOP) och ytterligare tre har en skyddad geografisk beteckning (IGP), en kvalitetsstämpel som visar på kvalitet och egenskaper som endast är möjliga tack vare den miljö där de produceras och efter att noggrant ha följt dess produktionsnormer.

Fortsätt läsa
Different Types of Quality of Spanish Ham / Jamón

Olika typer av kvalitet på spansk Jamón / skinka

Jamón Ibérico (Ibérico-skinkan), Serrano-skinkan, pata negra-skinkan, skinkan från ekollon, cebo-skinkan, bodge-skinkan (källare), Gran Reserva-skinkan (Great Reserve), recebo-skinkan, lantskinkan… Alla dessa termer används för att definiera typologin för de olika kvaliteter av skinka som finns i Spanien. Denna terminologi är inte lätt att ta till sig och förstå för slutkonsumenten.

Fortsätt läsa
Most popular charcuterie - sausages

Mest populära charkuterier / korvar (Embutidos) i Spanien

Spanien är ett riktigt kungarike av korvar (embutidos), som uppstod som ett sätt att förlänga köttets hållbarhet, men som numera inte bara är en konserveringsmetod utan också ett utsökt sätt att äta fläskkött. Dessa är de mest populära:

Fortsätt läsa
Manchego Cheese

Manchegoost: Allt om den

Manchego är den mest kända spanska osten i världen och är älskad för sin fylliga, smöriga smak och kompakta konsistens. Manchego fårost tillverkas vanligtvis av pastöriserad mjölk och måste mogna i minst 30 dagar och högst 2 år.

Fortsätt läsa
Chorizo

Chorizo: superstjärnan bland spanska tapas

Spansk chorizo är den mest populära charkuterivaran i Spanien och är ett måste i alla spanska kök och restauranger. För att en korv ska betraktas som chorizo måste den vara gjord med vitlök och paprika, torkad utomhus eller rökt, innehålla malet fläskkött som huvudbas och vara marinerad med kryddor som paprika, vilket ger den dess typiska röda färg.

Fortsätt läsa
The Most Popular Sausage of Catalonia

Fuet: Den mest populära korven i Katalonien

Fuet, även kallad Espetec, är Kataloniens mest populära torkade korv, och den är också populär i hela Spanien. Denna tunna, mjuka och mjuka korv tillverkas av magert griskött som kryddas med salt, peppar och andra kryddor och finhackat fett. Den är fylld i en tunn fläskhölje med en kaliber på 34 – 36 mm.

Fortsätt läsa
Pimentón de La Vera: The King of Spanish Kitchens

Pimentón de La Vera: Kungen av det spanska köket

Pimentón de la Vera är förmodligen världens bästa paprika. Den kommer från regionen La Vera, i norra delen av Caceres (Extremadura, Spanien). Detta är en produkt som inte får saknas i något kök. Pimentón är en av de mest populära ingredienserna i spansk matlagning och konkurrerar med saffran om plats i kryddhyllan. Den paprika som används i La Vera kommer från sorten Ocales, som är känd för sin djupröda färg. Den paprika de tillverkar är den mest kända i Spanien och används i de bästa kvalitetsrätter och charkuterier.

Fortsätt läsa